Nyereményjáték

június 04.

Vegyél részt Te is a játékban és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét, fődíj egy IPHONE X

Mit kell tenned?

  1. Készíts videót arról, hogyan hozod létre a szurkolói eszközöd, majd mutasd meg azt is, hogyan szurkolsz vele a Magyar válogatottnak.
  2. Oszd meg valamelyik közösségi felületeden, #planetz hashtaggel
  3. Küld el nekünk is a videót ide:  info@zoldkovet.hu

 

 

  1. Nyereményjáték szervezője

A Planet-z.hu oldalt üzemeltető: Zöldkövet egyesület

  1. Nyereményjáték időtartama

2021. június 4. – 2021. július 12. 

  1. Részvételi feltételek

A játékban minden olyan természetes személy részt vehet, aki a játék időtartama alatt:
– kiposztolja a saját social csatornájára a kért videót és vagy elküldi email-ben az info@planet-z.hu címre. 

A játékos elfogadja, hogy videó feltöltése #planetz hashtaggel és vagy a videó elküldése az info@planet-z.hu címre a részvételi feltételek elfogadását is jelenti, valamint feliratkozást a planet-z.hu hírleveleire. A játékos regisztrációjával hozzájárul, hogy a játékban megadott adatait a játékot szervező Zöldkövet egyesület marketing célokra felhasználja, valamint a megadott elérhetőségeken üzleti ajánlattal megkeresse. A nem valós személyes adatokat megadó játékosokat, valamint a többszörösen regisztráló személyeket kizárjuk a sorsolásból.

  1. Nyeremény

A játék lezárását követően a fenti részvételi feltételeknek megfelelő játékosok között a következő nyeremény kerül kisorsolásra:

Iphone X 

  1. Adatkezelés

A Játékos a nyereményjátékra a név, e-mail cím, mint személyes adatok megadásával regisztrálhat. A regisztrációval a Játékos hozzájárul, hogy adatait a Zöldkövet egyesület. Marketing kampányaihoz, hírlevelének kiküldéséhez felhasználja. Ezen túl a regisztráció során megadott adatokat a Szervező bizalmasan kezeli, harmadik fél felé nem adja át. A Szervező adatkezelésére az adatkezelési szabályzatában foglalt rendelkezések irányadóak. A Szervező adatkezelési szabályzata a https://planet-z.hu/letoltes/adatvedelmi-nyilatkozat-planet-z.pdf címen érhető el. A Játékosok tudomásul veszik, hogy adataiknak a fenti módon történő nyilvántartásához és felhasználásához való hozzájárulásuk önkéntes és bármikor kérhetik adataik törlését a nyilvántartásból. Ezen kívül a Játékosokat megilleti a személyes adataik kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozás alapján a Szervező által meghozott döntéssel a Játékos nem ért egyet, úgy a bírósághoz fordulhat.

Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az “ONLINE PRIVACY ALLIANCE” ajánlásait.

A Játékban való részvétel, valamint a Játék során történő adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező felhívja a Játékos figyelmét a Játékszabályzat és az adatkezelési tájékoztató figyelmes elolvasására. A Játékos a regisztrációval kijelenti, hogy a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit elfogadja és az Adatkezelési tájékoztatót tudomásul veszi. A Szervező semmiféle felelősséget nem vállal egyetlen felhasználóval vagy bármely más olyan személlyel szemben sem, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek, vagy a Játékszabályzatban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a Játékban.

A felmérés beküldésével a Játékosok az Adatkezelés szabályait, illetve a Játékszabályzatot a Játékra történő jelentkezéssel elfogadják. A Játékosok a jelentkezéssel tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:
– nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza,
– a felmérésben megadott név és e-mail cím a sorsolás lebonyolítása során felhasználásra kerül,
– a nyertes/ tartaléknyertes személyes adatait a Szervező az Adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kezelje.


Részletek

Dátum:

2021. június 04.

Helyszín

Budapest

Magyarország